Myytävänä Mahnalassa
(ja lähikylissä)

Paritalo, Mahnalankuja 4 A, B

Mahnalaan rakennetaan 2 perheen nykyaikanen tyylikäs paritalo! Ammattitaitoiselta rakennusyhtiöltä nyt varattavissa Mahnalankuja 4, 4 huoneen asunto, erillinen autokatos / varasto, mahdollisuus myös pihasaunalle. Teetä avaimet käteen toiveidesi mukainen perhekoti, huippusuostulle luonnonläheiselle Mahnalan alueelle jossa lukuisat marjatilat ja uusi ympäristökoulu sekä päiväkoti, uimaranta ovat kävelyetäisyydellä. Tontilla on rakennukset vesikatossa, ikkunan ja ovet paikoillaan, lattiavalut seuraavana vaiheessa.Järkevä pohjaratkaisu, pääsisäänkäyntiovet päädyissä.ET=B (2018) Mahnalankuja 4 valmistuu syksyllä 2022.

Lue lisää

Sasin Aurinkopellon tontit

Haluatko asua lähellä Tampereen palveluja, mutta kuitenkin maaseudun rauhassa?

Sasin Aurinkopellon alueelle on kaavoitettu 12 yli 2000 m2 pientalotonttia. Sasin päiväkoti sijaitsee Aurinkopellon välittömässä läheisyydessä ja matka Tampereelle taittuu reilussa 20 minuutissa.

Rakentamaan alueelle pääsee viimeistään maaliskuussa 2022.

Alueella rakennetaan parhaillaan kunnallistekniikkaa ja alue on tämän takia työmaa-aluetta. Mikäli lähdet omatoimisesti tutustumaan alueeseen, niin muista noudattaa erityistä varovaisuutta ja liiku alueella vain silloin, kun rakennustyöt eivät ole käynnissä.

Lisätietoja täältä