Myytävänä Mahnalassa
(ja lähikylissä)

Vanha omakotitalo, Ojalantie 21

Rakennukset käsittävät päärakennuksen, piharakennuksen ja kesähuoneen. Päärakennuksessa on alakerrassa kuisti, keittiö ja olohuone, yläkerrassa wc+suihku sekä kaksi makuuhuonetta. Keittiön alla on pieni kellari. Piharakennuksessa on liiteri, autotalli, sauna ja verstashuone. Kesähuone on rakennettu vuonna 2000 aiemmin paikalla olleen grillipaikan ympärille.

Lue lisää

Mökki, Loikarintie 46

Lähes 2ha maata runsaalla puustolla Raimonjärven luonnonmukaisella rannalla, jossa omaa rantaviivaa noin 65 m! Rakennukset huonokuntoisia mm. puurakenteinen vanha "torppa" jossa asuintilat yhdessä tasossa

Lue lisää

Omakotitalo, Maisematie 556

Suositun ja kauniin Maisematien varrelta vapautuu 60-luvun koti seuraavalle perheelle. Alue suosittua ja rauhallista. Koulumatka on turvallinen Mahnalan ympäristökouluun uutta kevyenliikenteenväylää pitkin. Tonttien yhteenlaskettu pinta-ala 4270m2, toinen kiinteistö tällä hetkellä niittyä.

Kodissa on tilavat huoneratkaisut ja makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa. Todella isossa keittiössä mahtuu hyvin kokkailemaan perheen kesken. Talon takaosassa on tunnelmallinen sauna, josta käynti pukuhuoneen kautta takapihalle. Kellarissa on hyvin säilytystilaa.

Lue lisää

Paritalo, Mahnalankuja 4 A, B

Mahnalaan rakennetaan 2 perheen nykyaikanen tyylikäs paritalo! Ammattitaitoiselta rakennusyhtiöltä nyt varattavissa Mahnalankuja 4, 4 huoneen asunto, erillinen autokatos / varasto, mahdollisuus myös pihasaunalle. Teetä avaimet käteen toiveidesi mukainen perhekoti, huippusuostulle luonnonläheiselle Mahnalan alueelle jossa lukuisat marjatilat ja uusi ympäristökoulu sekä päiväkoti, uimaranta ovat kävelyetäisyydellä. Tontilla on rakennukset vesikatossa, ikkunan ja ovet paikoillaan, lattiavalut seuraavana vaiheessa.Järkevä pohjaratkaisu, pääsisäänkäyntiovet päädyissä.ET=B (2018) Mahnalankuja 4 valmistuu syksyllä 2022.

Lue lisää

Sasin Aurinkopellon tontit

Haluatko asua lähellä Tampereen palveluja, mutta kuitenkin maaseudun rauhassa?

Sasin Aurinkopellon alueelle on kaavoitettu 12 yli 2000 m2 pientalotonttia. Sasin päiväkoti sijaitsee Aurinkopellon välittömässä läheisyydessä ja matka Tampereelle taittuu reilussa 20 minuutissa.

Rakentamaan alueelle pääsee viimeistään maaliskuussa 2022.

Alueella rakennetaan parhaillaan kunnallistekniikkaa ja alue on tämän takia työmaa-aluetta. Mikäli lähdet omatoimisesti tutustumaan alueeseen, niin muista noudattaa erityistä varovaisuutta ja liiku alueella vain silloin, kun rakennustyöt eivät ole käynnissä.

Lisätietoja täältä