Myytävänä Mahnalassa
(ja lähikylissä)

Omakotitalo, Mäkihuidantie 11

Upea kokonaisuus Hämeenkyrön Sasissa, vuonna 2010 rakennettu hienon kokoinen 170,5m2/238,7m2 talo ja kahden auton talli, isolla 3640m2 puutarhatontilla.Talo lämpenee maalämmöllå ja puulla, talon useiden tulisijojen ansiosta. Tämän talon asumiskustannukset ovat erityisen matalat. Vesikiertoinen lattialämmitys koko talossa, molemmissa kerroksissa tuo asumismukavuutta..

Lue lisää

Omakotitalo, Maisematie 556

Suositun ja kauniin Maisematien varrelta vapautuu 60-luvun koti seuraavalle perheelle. Alue suosittua ja rauhallista. Koulumatka on turvallinen Mahnalan ympäristökouluun uutta kevyenliikenteenväylää pitkin. Tonttien yhteenlaskettu pinta-ala 4270m2, toinen kiinteistö tällä hetkellä niittyä.

Kodissa on tilavat huoneratkaisut ja makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa. Todella isossa keittiössä mahtuu hyvin kokkailemaan perheen kesken. Talon takaosassa on tunnelmallinen sauna, josta käynti pukuhuoneen kautta takapihalle. Kellarissa on hyvin säilytystilaa.

Lue lisää

Paritalo, Mahnalankuja 4 A, B

Mahnalaan rakennetaan 2 perheen nykyaikanen tyylikäs paritalo! Ammattitaitoiselta rakennusyhtiöltä nyt varattavissa Mahnalankuja 4, 4 huoneen asunto, erillinen autokatos / varasto, mahdollisuus myös pihasaunalle. Teetä avaimet käteen toiveidesi mukainen perhekoti, huippusuostulle luonnonläheiselle Mahnalan alueelle jossa lukuisat marjatilat ja uusi ympäristökoulu sekä päiväkoti, uimaranta ovat kävelyetäisyydellä. Tontilla on rakennukset vesikatossa, ikkunan ja ovet paikoillaan, lattiavalut seuraavana vaiheessa.Järkevä pohjaratkaisu, pääsisäänkäyntiovet päädyissä.ET=B (2018) Mahnalankuja 4 valmistuu syksyllä 2022.

Lue lisää

Sasin Aurinkopellon tontit

Haluatko asua lähellä Tampereen palveluja, mutta kuitenkin maaseudun rauhassa?

Sasin Aurinkopellon alueelle on kaavoitettu 12 yli 2000 m2 pientalotonttia. Sasin päiväkoti sijaitsee Aurinkopellon välittömässä läheisyydessä ja matka Tampereelle taittuu reilussa 20 minuutissa.

Rakentamaan alueelle pääsee viimeistään maaliskuussa 2022.

Alueella rakennetaan parhaillaan kunnallistekniikkaa ja alue on tämän takia työmaa-aluetta. Mikäli lähdet omatoimisesti tutustumaan alueeseen, niin muista noudattaa erityistä varovaisuutta ja liiku alueella vain silloin, kun rakennustyöt eivät ole käynnissä.

Lisätietoja täältä