Myytävänä Mahnalassa
(ja lähikylissä)

Omakotitalo, Yliskyläntie 17

Päättyvän kadun päästä isolla aurinkoisella tontilla sijaitseva omakotitalo! Kastellin kolmen makuuhuoneen kahdessa tasossa oleva talo lämpiää edullisesti vesi-ilmalämpöpumpulla/vesikiertoisella lattialämmityksellä ja lisäksi keittiössä olevalla puu-uunilla saat laitettua ruuat samalla asuntoa lämmittäen. Yli 3000m2 oma tontti, jonka takapihalta lähtee aivan mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Lue lisää

Omakotitalo, Maisematie 391

Upea kohde sinulle joka haaveilet asumisesta maaseutumiljöössä ja jolla vasara ym. työkalut pysyy kädessä. Iso vuonna 1953 rakennettu omakotitalo isolla tontilla vanhan maalaistalon piharakennuksineen. Todella runsaasti huoneita ja tiloja ihmisten erilaisiin tilantarpeisiin.

Lue lisää

Sasin Aurinkopellon tontit

Haluatko asua lähellä Tampereen palveluja, mutta kuitenkin maaseudun rauhassa?

Sasin Aurinkopellon alueelle on kaavoitettu 12 yli 2000 m2 pientalotonttia. Sasin päiväkoti sijaitsee Aurinkopellon välittömässä läheisyydessä ja matka Tampereelle taittuu reilussa 20 minuutissa.

Rakentamaan alueelle pääsee viimeistään maaliskuussa 2022.

Alueella rakennetaan parhaillaan kunnallistekniikkaa ja alue on tämän takia työmaa-aluetta. Mikäli lähdet omatoimisesti tutustumaan alueeseen, niin muista noudattaa erityistä varovaisuutta ja liiku alueella vain silloin, kun rakennustyöt eivät ole käynnissä.

Lisätietoja täältä