Myytävänä Mahnalassa
(ja lähikylissä)

Omakotitalo, Maisematie 828

Harvoin tarjolla: Upeasti peruskorjattu hirsitalo Hämeenkyrön Maisematiellä, Mahnalanselän rannalla. Tervetuloa tutustumaan tähän huoliteltuun ja peruskorjattuun hirsitaloon, joka henkii historiaa ja tarjoaa runsaasti tilaa ja tunnelmaa. Vuonna 1930 rakennettu ja jo 70 vuotta nykyisen suvun vaalimana talo on nyt valmiina vastaanottamaan uuden omistajan.

Lue lisää

Omakotitalo, Sarkkilantie 116, Sasi

Tunnelmallinen Huissin päärakennus ulkorakennuksineen etsii uusia asukkaita. Tämä jykevä -30 luvulla rakennettu hirsitalo tarjoaa reilut tilat isommallekin perheelle. Alakerrassa 4 huonetta, iso tupakeittiö sekä wc/suihku sekä kaksi kuistia, joista toinen avokuisti. Yläkerta on rakennettu 2000 luvun lopussa, sieltä löytyy kaksi makuuhuonetta sekä saunaosasto ja parveke.

Lue lisää

Omakotitalo, Sasintie 100, Sasi

Kodikas ja sympaattinen talo odottaa uusia omistajia. Sasin päiväkoti sijaitsee uuden kotikatunne varrella, ja nostalginen Maisematie kuvankauniine maisemineen alkaa muutaman kilometrin päästä uudesta kodistanne, ja näin ollen mm. marjatilat ja kesäkahvila, sekä uimarannat ja Mahnalan ympäristökoulu ovat lenkkeilymatkan päässä.

Lue lisää

Omakotitalo, Siurontie 150

Tämä näyttävä ja ajattoman kaunis hirsitalo sijoittuu omalle yli 5000 m2 tontille. Tontti on viimeistelty ja se istuu maisemaan kuin nenä päähän. Talon onnistunut suunnittelu ja suoraviivainen arkkitehtuuri takaa asumisviihtyvyyden. Pohjaratkaisu on ennen kaikkea avara, valoisa ja kaikin puolin toimiva. Asuinalueena Sasi on rauhallinen, turvallinen ja ennen kaikkea viihtyisä.

Lue lisää

Rakenteilla oleva paritalo, Kerttulankuja 3, Sasi

Nyt rakenteilla paritalo Sasiin Aurinkopellolle maaseudun rauhaan, omalle 2158 m2 tontille joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Lämmitys toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä poistoilmalämpöpumpulla jossa myös viilennys mahdollisuus.

Tämä paritalo valmistuu kesällä 2024,

Lue lisää

Omakotitalo, Miharinlammentie 56

Uniikki omakotitalo ja viehättävä rantasauna omalla 6010 m2 rantatontilla!  Tilava talo on yksilöllisesti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu juuri tälle hienolle paikalle sopivaksi. Asuintiloja on kahdessa kerroksessa, huonekorkeus on 3 m.

Lue lisää