Myytävänä Mahnalassa
(ja lähikylissä)

Rakenteilla oleva paritalo, Kerttulankuja 3, Sasi

Nyt rakenteilla paritalo Sasiin Aurinkopellolle maaseudun rauhaan, omalle 2158 m2 tontille joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Lämmitys toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä poistoilmalämpöpumpulla jossa myös viilennys mahdollisuus.

Tämä paritalo valmistuu kesällä 2024,

Lue lisää

Omakotitalo, Mäkihuidantie 11-40, Sasi

Suositulla Sasin alueella vapautumassa 2010 rakennettu Jetta-talo. Toimiva huonejärjestys, avoin olohuone-keittiö-ruokailutila, kirjasto/tv-huone lasipariovien takana, tilava kodinhoitohuone ja saunaosasto. Kookas terassi talon päädyssä ja sivustalla. Tyylikäs kokonaisuus hienolla paikalla maaseudun rauhassa, kuitenkin lähellä Tamperetta. Mahnalan ympäristökoulu 1-6 luokat ja Sasin päiväkoti kävelyetäisyydellä.

Lue lisää

Omakotitalo, Miharinlammentie 56

Uniikki omakotitalo ja viehättävä rantasauna omalla 6010 m2 rantatontilla!  Tilava talo on yksilöllisesti suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu juuri tälle hienolle paikalle sopivaksi. Asuintiloja on kahdessa kerroksessa, huonekorkeus on 3 m.

Lue lisää

Omakotitalo, Maisematie 828

Harvoin myynnissä näin huoliteltu ja aikaa kunnioittaen peruskorjattu hirsitalo, jossa tilaa ja tunnelmaa riittää. Rakennus on vuodelta 1930 ja nykyinen suku alkoi n. 70 vuotta sitten taloa rakkaudella vaalimaan. Tämä komea kaksikerroksinen hirsitalo on upeasti säilynyt. Perusremontit on tehty ja huonejako on ajalleen uskollinen. Alakerrassa keittiö ja ruokailuhuone, olohuone ja makuuhuone kaakelitakkoineen.

Lue lisää