Myytävänä Mahnalassa
(ja lähikylissä)

Mökki tai huvila, Käkisaarentie 80

Upealla sijainnilla – vain 30 kilometrin päässä Tampereen keskustasta!

Mahnalanselän rannalta vapautuu upea, ympärivuotiseen käyttöön sopiva loma-asunto! Vuonna 1998 valmistunut Ollikaisen Hirsirakenteen pyöröhirsimökki tarjoaa erittäin siistikuntoisen ja viihtyisän kokonaisuuden kauniilla aurinkoisella tontilla. Rannan ilmansuunta on otollisesti ilta-auringon suuntaan.

Lue lisää

Rivitalo Sasissa, Mäkihuidantie 5

Sasin upeassa maalaismaisemassa sijaitsevassa rivitaloyhtössä nyt tarjolla hyväkuntoinen päädyn kaksio, jonka pinta-ala on 63 m². Asunnossa on tehty huomattavia saneerauksia, mm. olohuone ja keittiö on yhdistetty tupakeittiöksi. Lisälämmönlähteeksi on asennettu ilmalämpöpumppu. Takapihalla on tilava terassi, jossa valokate.

Asunnon hoitovastike on todella edullinen.

Lue lisää

Omakotitalo, Maisematie 828

Harvoin myynnissä näin huoliteltu ja aikaa kunnioittaen peruskorjattu hirsitalo, jossa tilaa ja tunnelmaa riittää. Rakennus on vuodelta 1930 ja nykyinen suku alkoi n. 70 vuotta sitten taloa rakkaudella vaalimaan. Tämä komea kaksikerroksinen hirsitalo on upeasti säilynyt. Perusremontit on tehty ja huonejako on ajalleen uskollinen. Alakerrassa keittiö ja ruokailuhuone, olohuone ja makuuhuone kaakelitakkoineen.

Lue lisää

Omakotitalo, Yliskyläntie 17

Päättyvän kadun päästä isolla aurinkoisella tontilla sijaitseva omakotitalo! Kastellin kolmen makuuhuoneen kahdessa tasossa oleva talo lämpiää edullisesti vesi-ilmalämpöpumpulla/vesikiertoisella lattialämmityksellä ja lisäksi keittiössä olevalla puu-uunilla saat laitettua ruuat samalla asuntoa lämmittäen. Yli 3000m2 oma tontti, jonka takapihalta lähtee aivan mahtavat ulkoilumahdollisuudet.

Lue lisää

Sasin Aurinkopellon tontit

Haluatko asua lähellä Tampereen palveluja, mutta kuitenkin maaseudun rauhassa?

Sasin Aurinkopellon alueelle on kaavoitettu 12 yli 2000 m2 pientalotonttia. Sasin päiväkoti sijaitsee Aurinkopellon välittömässä läheisyydessä ja matka Tampereelle taittuu reilussa 20 minuutissa.

Rakentamaan alueelle pääsee viimeistään maaliskuussa 2022.

Alueella rakennetaan parhaillaan kunnallistekniikkaa ja alue on tämän takia työmaa-aluetta. Mikäli lähdet omatoimisesti tutustumaan alueeseen, niin muista noudattaa erityistä varovaisuutta ja liiku alueella vain silloin, kun rakennustyöt eivät ole käynnissä.

Lisätietoja täältä