Juhlatalo Jyväpirtti
Tunnelmallinen tapahtumapaikka

Tervetuloa Jyväpirttiin – tunnelmalliseen ja kodikkaaseen tilaan, joka on täydellinen valinta niin juhliin, kokouksiin kuin muihinkin tilaisuuksiin. Jyväpirtti tarjoaa upeat puitteet tapahtumallesi, jossa jopa 70-80 henkilöä voi nauttia herkullisesta ruokailusta. Tilassamme on yli sata tuolia ja keittiömme on varusteltu kaikilla moderneilla mukavuuksilla.

Jyväpirttiin on helppo tulla: meille on esteetön pääsy, joten kaikki vieraat voivat nauttia juhlasta huoletta.

Kyselyt ja varaukset: Ota yhteyttä Mahnalan Maamiesseuraan: puh. 045-892 5589 tai ilona.jarvenpaa@mahnala.com. Jos emme vastaa, lähetä tekstiviesti!

Sijainti: Jyväpirtti löytyy osoitteesta Maisematie 582, Hämeenkyrö. Ajo-ohjeet löydät täältä.

Tilat ja varusteet: Jyväpirtissä on tilava aulatila, juhlasali, ruokailuhuone, keittiö ja WC-tilat. Keittiössämme on kaksi jääkaappia, pakastin, hella, uuni, kaksi mikroaaltouunia ja laitostiskikone. Astiasto on valmiina noin 80 hengelle.

Vuokrahinnat:

pe-su  440 €
la tai su 220 €/päivä
arkisin: alle 3 h 45 €
alle 5 h 70 €
yli 5 h 110 €

tuntihinnat  la ja su +100 % 

Mahnalan Maamiesseuran jäsenille -25% alennus

Lisäpalvelut:

Puuvillaiset pöytäliinat 7 €/kpl
Telttakatokset 10 €/kpl/vrk
Äänentoistolaitteet 30 €/vrk

Juhlatalo Jyväpirtti – siellä muistot syntyvät.

Seuraa meitä Facebookissa! Liity mukaan yhteisöömme ja pysy ajan tasalla Jyväpirtin tapahtumista ja tarjouksista. Muista tykätä sivustamme!

Varauskalenteri

Katso tilaisuudellesi aika oheisesta kalenterista. Tiedustelut ilona.jarvenpaa@mahnala.com,  puh 045-8925589 (jos et saa puhelimitse vastausta, lähetä tekstiviesti).