Mahnala
kylä Hämeenkyrössä

Mahnala sijaitsee keskellä valtakunnallisesti merkittävää kansallismaisemaa Mahnalanselän rannalla. Parhaiten Mahnala tunnetaan Maisematien marjatiloista, Mahnalan tanssilavasta sekä Mahnalan Ympäristökoulusta.

Reetta Kosken Taidenavetta 27.6.-21.8.2022

Hämeenkyröläinen yrittäjä, pedagogi, eräopas ja kuvataiteilija Reetta Koski pitää taidenavettaa Yrjölän marjatilalla Mahnalassa 27.6.-21.8.2022.

Navetessa on taidenäyttelyn lisäksi:

  • Taidepajoja: Tule maalaamaan oma teoksesi ja tuo lapsesi myös taiteilemaan oikeilla öljyväreillä (tarvikemaksu alkaen 20€).

  • Taidepuoti: Hanki taidekoruja, magneetteja, keramiikkaa

Taidenavetta on avoinna
ma - su klo 11-18 juhannuksesta elokuun alkuun.

Lue tarkemmin Reetta Kosken nettisivuilta

Mahnalan lavalla Boogie-tour torstaina 7.7.2022

Bugg, kuvioita ja musiikintulkintaa Mahnalan lavalla 7.7.2018 klo 18 - 22.

Voit tulla ilmoittautumatta, yksin tai parin kanssa, osallistua parinvaihtorinkiin tai tanssia oman parisi kanssa.Harjoittelemme tärkeitä perusasioita, musiikkiin tanssimista ja lavoille sopivia tanssikuvioita ja sitä kautta vientiä ja seuraamista!

Mahnalan lavalla Tanssiorkesteri Ässät 9.7.2022

Ässät kutsuu viihtymään Mahnalan lavelle, jokaiselle jotakin meiningillä. Tiedossa täysipainoinen ja hauska ilta.
Ässät-orkesteri on ilolla ja sydämellä esittänyt tanssimusiikkia jo vuodesta 1978 tanssilavoilla, ravintoloissa ja muuallakin, niin maalla, kuin merellä.

Mahnalan Kummituskävelyt 11.7. - 3.9.2022. Ensi ilta 11.7.2022 klo 13:00

Joonas Erkkilä & Unelma Mahnalan lavalla 30.7.2022

Joonas & Unelma soittaa tanssittavaa iskelmämusiikkia nuorekkaalla otteella ja kitaravetoisella tyylillä. Keikoilla he ovat saaneet yleisöltä kiitosta monipuolisesta ohjelmistosta sekä hyvästä tanssittavuudesta..

Mahnalan lavalla Hämytanssit, tanssiorkesteri Suviyö 13.8.2022 klo 20

Kyrösjärven Rotaryklubi järjestää HÄMYTANSSIT Mahnalan lavalla. Tunnelman luo tanssiorkesteri Suviyö solistinaan Jonna Böhm.
Tervetuloa tanssimaan ja nauttimaan illasta!

Tutustu Mahnalaan

Mahnalan lava

Vuonna 1953 rakennettu Mahnalan lava sijaitsee korkealla kalliolla keskellä kylää. Lavalta avautuu kaunis näköala.
Lavan osoite on Maisematie 531/13, Hämeenkyrö.
Katso lavan tarkemmat tiedot täältä

Juhlatalo Jyväpirtti

Jyväpirtti on tunnelmallinen ja kodikas tila juhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tiloissa mahtuu hyvin ruokailemaan 70-80 henkilöä, tuoleja on toista sataa ja keittiö on hyvin varusteltu. Jyväpirttiin on esteetön pääsy.

Katso Jyväpirtin tarkemmet tiedot täältä

Maisematien marjatilat

Maisematien varrella ja läheisyydessä on useampiakin marjatiloja, joilta voit poimia mukaasi marjat, ja samalla viettää mukavan kesäpäivän vaikkapa lasten kanssa.
Katso lisätietoja täältä

Yrjölän Marjatilan tilamyymälä Puimasuuli

Yrjölän Marjatilan tilamyymälä Puimasuuli on talvella avoinna vain sopimuksen mukaan. Yrjölän tuotteita on saatavana Pirkanmaan REKO-ryhmistä.

Katso tarkemmin tilan sivuilta www.yrjolanmarjatila.fi

Mahnalan ympäristökoulu

Kestävää elämäntapaa edistävässä Mahnalan Ympäristökoulussa opiskelee noin 250 esikoululaista ja 1-6 luokkien oppilasta. Koulun ympäristö on osa valtakunnallisesti merkittävää kansallismaisemaa.

Katso lisää täältä

Miharin ranta

Miharin ranta on erityisesti lapsille sopiva, hitaasti syvenevä hiekkaranta. Ranta sijaitsee Miharin sillan pielessä osoitteessa Maisematie 802, Hämeenkyrö.

Miharin rannan läheisyydessä sijaitsee veneenlaskupaikka sekä 10 venepaikkaa. Ensisijaisesti venepaikat vuokrataan Hämeenkyrön Lopen osakaskunnan osakkaille ja/tai osakaskunnan alueella asuville, joilla ei ole omaa rantaa käytettävissään. Katso tarkemmin täältä.

Yhdistystoimintaa Mahnalassa

Mahnalan maamiesseuran sähköposti on info@mahnala.com

Joko olet Mahnalan kaveri Facebookissa?
www.facebook.com/Mahnala