Mahnala
kylä Hämeenkyrössä

Mahnala sijaitsee keskellä valtakunnallisesti merkittävää kansallismaisemaa Mahnalanselän rannalla. Mahnalasta on matkaa Hämeenkyrön kirkonkylään 10 km ja Tampereelle 32 km. Parhaiten Mahnala tunnetaan Maisematien marjatiloista, Mahnalan tanssilavasta sekä Mahnalan Ympäristökoulusta.

Ajankohtaista

Joulukonsertti Jyväpirtillä lauantaina 11.12.2021

Tangokuningatar Mervi Koponen konsertoi jouluisissa tunnelmissa Mahnalan Jyväpirtillä lauantaina 11.12.2021 klo 16.00. Konsertti kestää noin tunnin jonka jälkeen mehu- ja piparkakkutarjoilu. Tilaisuudessa lauletaan myös yhteislauluja.

Liput 10 euroa/ sis. mehun ja piparin

Mahnalan Yhteen hiileen puhaltaja -pokaali Juha Rantaselle

Mahnalan maamiesseuran talkoolaisten illassa 26.11.2021 luovutettiin Yhteen hiileen puhaltajan pokaali seuran pitkäaikaiselle sihteerille Juha Rantaselle. Pokaalin saajan valitsee aina sen edellinen haltija, tällä kertaa Seppo Sinisalo. Koronan vuoksi Seppo sai pitää pokaalia kaksi vuotta.

Pokaali luovutettiin nyt jo kahdettatoista kertaa.

Myynnissä Mahnalassa ja lähikylissä

Juuri nyt on myynnissä mm. rakenteilla oleva 2 perheen nykyaikanen ja tyylikäs paritalo! Paritalo valmistuu osoitteeseen Mahnalankuja 4 ja se valmistuu syksyllä 2022.

Katso täältä mitä on Myytävänä Mahnalassa

Tutustu Mahnalaan

Juhlatalo Jyväpirtti

Jyväpirtti on tunnelmallinen ja kodikas tila juhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tiloissa mahtuu hyvin ruokailemaan 70-80 henkilöä, tuoleja on toista sataa ja keittiö on hyvin varusteltu. Jyväpirttiin on esteetön pääsy.

Katso Jyväpirtin tarkemmet tiedot täältä

Mahnalan lava

Vuonna 1953 rakennettu Mahnalan lava sijaitsee korkealla kalliolla keskellä kylää. Lavalta avautuu kaunis näköala.
Lavan osoite on Maisematie 531/13, Hämeenkyrö.
Katso lavan tarkemmat tiedot täältä

Maisematien marjatilat

Maisematien varrella ja läheisyydessä on useampiakin marjatiloja, joilta voit poimia mukaasi marjat, ja samalla viettää mukavan kesäpäivän vaikkapa lasten kanssa.
Katso lisätietoja täältä

Yrjölän Marjatilan tilamyymälä Puimasuuli

Yrjölän Marjatilan tilamyymälä Puimasuuli on talvella avoinna vain sopimuksen mukaan. Yrjölän tuotteita on saatavana Pirkanmaan REKO-ryhmistä.

Katso tarkemmin tilan sivuilta www.yrjolanmarjatila.fi

Mahnalan ympäristökoulu

Kestävää elämäntapaa edistävässä Mahnalan Ympäristökoulussa opiskelee noin 250 esikoululaista ja 1-6 luokkien oppilasta. Koulun ympäristö on osa valtakunnallisesti merkittävää kansallismaisemaa.

Katso lisää täältä

Miharin ranta

Miharin ranta on erityisesti lapsille sopiva, hitaasti syvenevä hiekkaranta. Ranta sijaitsee Miharin sillan pielessä osoitteessa Maisematie 802, Hämeenkyrö.

Miharin rannan läheisyydessä sijaitsee veneenlaskupaikka sekä 10 venepaikkaa. Ensisijaisesti venepaikat vuokrataan Hämeenkyrön Lopen osakaskunnan osakkaille ja/tai osakaskunnan alueella asuville, joilla ei ole omaa rantaa käytettävissään. Katso tarkemmin täältä.

Yhdistystoimintaa Mahnalassa

Joko olet Mahnalan kaveri Facebookissa?
www.facebook.com/Mahnala