Mahnala
kylä Hämeenkyrössä

Mahnala sijaitsee keskellä valtakunnallisesti merkittävää kansallismaisemaa Mahnalanselän rannalla.   Parhaiten Mahnala tunnetaan Maisematien marjatiloista, Mahnalan tanssilavasta sekä Mahnalan Ympäristökoulusta.

J. Eskelinen & Onnenkulkurit Mahnalan lavalla 10.6.2023

Valmistaudu tanssimaan kesän parhaalla tanssilavalla! Tervetuloa Mahnalan lavalle, joka juhlii tänä kesänä 70-vuotisjuhliaan. Mahnalan lava on perinteinen tanssilava, jossa on tarjolla unohtumattomia hetkiä ja iloista tunnelmaa.

Kesäkauden aloitamme 10.6. klo 20  juhlatunnelmissa  J. Eskelisen ja Onnenkulkureiden tahdittamana. 

Katso tanssien Facebook-tapahtuma täältä.

Odotettu mansikkabingo kesäkuun tiistai-iltaisin klo 18 - 20  Yrjölän Marjatilan Puimasuulilla.

Kesän ensimmäinen bingoilta on tiistaina 6.6.2023

Pelilippujen myynti alkaa klo 17:15. Pelilipun hinta 2€/kpl, käteismaksu. Pelaaminen on helppoa ja palkinnot upeita!  Mansikkabingo on hauska tapa viettää iltaa, koko perhe on tervetullut pelaamaan!

Mansikkabingot järjestää Mahnalan ympäristökoulun vanhempainyhdistys MAHLA ry. Bingon tuotto käytetään kokonaisuudessaan koulun oppilaiden hyväksi.

Mökki tai huvila, rivitaloasunto  ja omakotitalo 

Uusia kohteita tullut myyntiin Mahnalassa (tai lähikylissä). Katso tarkemmin täältä.

Mahnalan lavan ohjelma kesällä 2023. 

Tervetuloa tanssimaan Mahnalaan! Luvassa on upeita musiikkielämyksiä ja ikimuistoisia hetkiä ystävien kanssa. 

Nyt jätskille Yrjölän Puimasuuliin! 

Yrjölän marjatilan Puimasuuli on avoinna ma-su klo 12-18. Maanantaista 5.6.2023 alkaen avoinna: ma-pe klo 10-19, la klo 10-18 ja su klo 11-19.

Puimasuulissa on myynnissä jäätelön lisäksi mm. pakastemarjoja, marjasta-marjagelatoa, lähilihaa, omenatäysmehua, hilloja ja höyrymehuja.
Katso tarkemmin http://www.yrjolanmarjatila.fi/

Seinäkukka - Flora Ann Heinäsuon taidenäyttely Yrjölän marjatilan Navettagalleriassa
18.6.-30.7.2023 klo 12-18

Flora Heinasuo kertoo näyttelystään Facebookissa: "Saan kunnian tänä kesänä pitää mun ensimmäisen taidenäyttelyn mun rakkaalla kotikunnalla ja ensimmäisellä työpaikalla. Olen älyttömän innoissani! Tervetuloa ja toivon että teistäkin mahdollisimman moni pääsisi tukemaan minua unelmieni toteuttamisessa." Näyttelyn avajaiset ovat 17.6.

Tule auttamaan  Mahnalan lavan 70-vuotisjuhlakesän toteuttamiseen

Haluatko viettää unohtumattomia hetkiä yhdessä mahnalalaisten kanssa? Tule mukaan Mahnalan lavan 70-vuotisjuhlakesän juhlintaan! Tarjoamme loistavan tilaisuuden tavata uusia ihmisiä ja tehdä yhteistä hyvää talkootyön muodossa.

Mahnalan lavan siivoustalkoot ke 24.5. klo 17 alkaen

Lavan siivoustalkoissa on tehtävinä mm. piha-alueen siivous ja lehtien puhallus, sisätilojen siivous, ikkunoiden pesu, kalusteiden siirtely, sepelin haravointi p-paikan nurmelta. Työvälineitä on hyvä ottaa mukaan. Grillataan ja kahvitellaan. 

Tule talkoilemaan tansseihin Mahnalan lavalle

Tule mukaan talkoolaisena tansseihin ja pääset ilmaiseksi nauttimaan unohtumattomasta illasta.

Tänä vuonna vietämme lavan 70 v. juhlakesää

Voit ilmoittautua talkoihin Ilonalle. Pidämme lavalla talkooväen palaverin ke 7.6. klo 18.30.Tervetuloa mukaan sankoin joukoin😊Vinkatkaa myös kavereille ja naapureille.

Ilmoittaudu Ilonalle (p. 040-5519 128, ilona.jarvenpaa@mahnala.com). Kutsu mukaan myös ystäväsi ja naapurisi! Tervetuloa mukaan sankoin joukoin ja osallistu Lavan historiallisen 70-vuotisjuhlavuoden juhlintaan!

Tule mukaan kesäteatteriretkelle katsomaan Irwin-musikaalia!

Hei kaikki Mahnalan Maamiesseuran ja Simunan Marttojen jäsenet!

Tule mukaan kesäteatteriretkelle katsomaan Irwin-musikaalia Valkeakosken kesäteatteriin tiistaina 8.8. klo 19. Matrocks kuljettaa meidät ja lähtö tapahtuu noin klo 17 Hämeenkyröstä Mahnalan ja Sasin kautta.

Lippu ja matka maksaa 38€ per henkilö. Ilmoittaudu Ilonalle 040-5519 128. Kutsu myös ystäväsl mukaan ja lähdetään yhdessä nauttimaan laadukkaasta musiikkiteatterista!

Toivottavasti näemme teatterissa! 😊

Lavatanssihaaste!

Haasta tuttusi tutustumaan lavatansseihin! Mahnalan lavalla avajaistanssit ovat lauantaina 10.6. klo 20. Juhlatunnelmissa  J. Eskelinen ja Onnenkulkurit.

Tutustu Mahnalaan

Mahnalan lava

Vuonna 1953 rakennettu Mahnalan lava sijaitsee korkealla kalliolla keskellä kylää. Lavalta avautuu kaunis näköala.
Lavan osoite on Maisematie 531/13, Hämeenkyrö.
Katso lavan tarkemmat tiedot täältä

Juhlatalo Jyväpirtti

Jyväpirtti on tunnelmallinen ja kodikas tila juhliin, kokouksiin ja muihin tilaisuuksiin. Tiloissa mahtuu hyvin ruokailemaan 70-80 henkilöä, tuoleja on toista sataa ja keittiö on hyvin varusteltu. Jyväpirttiin on esteetön pääsy. 

Katso Jyväpirtin tarkemmet tiedot täältä 

Maisematien marjatilat

Maisematien varrella ja läheisyydessä on useampiakin marjatiloja, joilta voit poimia mukaasi marjat, ja samalla viettää mukavan kesäpäivän vaikkapa lasten kanssa.
Katso lisätietoja täältä

Yrjölän Marjatilan tilamyymälä Puimasuuli

Yrjölän Marjatilan tilamyymälä Puimasuuli on talvella avoinna vain sopimuksen mukaan. Yrjölän tuotteita on saatavana Pirkanmaan REKO-ryhmistä.

Katso tarkemmin tilan sivuilta www.yrjolanmarjatila.fi 

Mahnalan ympäristökoulu

Kestävää elämäntapaa edistävässä Mahnalan Ympäristökoulussa opiskelee noin 250 esikoululaista ja 1-6 luokkien oppilasta. Koulun ympäristö on osa valtakunnallisesti merkittävää kansallismaisemaa. 

Katso lisää täältä

Miharin ranta

Miharin ranta on erityisesti lapsille sopiva, hitaasti syvenevä hiekkaranta. Ranta sijaitsee Miharin sillan pielessä osoitteessa Maisematie 802, Hämeenkyrö. 

Miharin rannan läheisyydessä sijaitsee veneenlaskupaikka sekä 10 venepaikkaa. Ensisijaisesti venepaikat vuokrataan Hämeenkyrön Lopen osakaskunnan osakkaille ja/tai osakaskunnan alueella asuville, joilla ei ole omaa rantaa käytettävissään. Katso tarkemmin täältä.

Yhdistystoimintaa Mahnalassa

Mahnalan maamiesseuran sähköposti on info@mahnala.com

Joko olet Mahnalan kaveri Facebookissa?
www.facebook.com/Mahnala