Mahnalan Kummitus-
kävelyt

Jännittävää kesäteatteria koko perheelle!

Ennen vanhaan maaseudulla kiersi monenlaisia tarinoita kummallisista ja selittämättömistä tapahtumista. Näyttelijä Harri Kailanto kävelyttää ryhmät menneeseen aikaan. Taikauskoinen ja juoruileva renki tietää kertoa meheviä tarinoita muun muassa eräänkin emännän noitatempuista, kylän sepän pajan ilkikurisesta tontusta ja Purimon huutavasta pirusta.

Heinäkuussa ensi-iltansa saava kummituskävely on yhtä aikaa näytelmä ja opastettu kävelykierros. Maalaismaisema ja upea miljöö luovat kierrokselle elävän näyttämön. Kävelyreitti kulkee upeissa kansallismaisemissa Mahnalan kylän keskustan tuntumassa, vanhojen 1500-luvulta peräisin olevien kantatilojen pihapiireissä ja nurkilla, jonne ei omin luvin ole mitään asiaa. Paikalliset tarinat kertovat paljon sekä Suomen että seudun historiasta ja ihmisistä, elinkeinoista ja menneiden sukupolvien mielenmaisemasta.

Näytelmä on suunnattu koko perheelle eikä sille ole varsinaista ikärajaa.Suositusikä yli 10 v. Esitys alkaa Yrjölän Marjatilalta säässä kuin säässä os. Maisematie 642, Hämeenkyrö. Huomioi säänmukainen vaatetus. Kesto n. 60 min / 2 km. Esteetön. Peruslippu 15€. Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset 4-15 vuotiaat 10€.

Lipunmyynti alkaa 30 min. ennen esitystä. Ohjaus Anu Niemi. Tuotanto Mahnalan kulttuuriyhdistys Mahku ry.

Esitykset

To 18.8. - Koululaisnäytös
Pe 19.8. - Koululaisnäytös
La 20.8 - Landefest. Näytökset klo 13:00 ja 14:30
Su 21.8. - Landefest. Näytökset klo 13:00 ja 14:30