Mahnalan lava

Tervetuloa Mahnalan lavalle! Aito helmi puhtaassa luonnossa. Lava sijaitsee Hämeenkyrön kauniissa kansallismaisemissa 
osoitteessa Maisematie 531/13. 
 Kartta Mahnalan lavalle.Mahnalan lavan kesä-heinäkuun tanssit on päätetty perua koronaepidemian vuoksi. Asiakkaidemme, esiintyjiemme ja talkoolaisten terveys ja turvallisuus on tärkeintä, jota emme halua riskeerata. 

Elättelemme vielä toivoa järjestää  tanssit elokuussa, 1.8. ja 15.8.2020 Kesän aikana seuraamme epidemiatilannetta ja teemme päätöksen elokuun tansseista heinäkuun alkuun mennessä. Tilaa Mahnalan sähköinen uutiskirje. Pysyt ajan tasalla Mahnalan ja lähiseudun tapahtumista.
Tilaus ei maksa mitään ja voit halutessasi perua sen helposti. Siirry tilaussivulle tästä.


Maamiesseura vuokraa lavaa edullisesti. Lisätietoja vuokrauksesta.

Uusimmat ilmoitukset

  • Mahnalan lavan tanssit kesällä 2020 Mahnalan lavan kesä-heinäkuun tanssit on päätetty perua koronaepidemian vuoksi. Asiakkaidemme, esiintyjiemme ja talkoolaisten terveys on tärkeintä, jota emme halua riskeerata. Elättelemme vielä toivoa järjestää  tanssit elokuussa, 1.8. ja ...
    Lähettänyt 13.5.2020 klo 6.08 Pertti Haavisto
  • Hyvää Joulua kaikille Mahnalan lavan ystäville Mahnalan maamiesseura toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta jäsenilleen, kyläläisille, tanssikansalle & esiintyjille sekä yhteistyökumppaneilleen.Kuva Juhlatalo Jyväpirtiltä.
    Lähettänyt 22.12.2019 klo 1.42 Pertti Haavisto
  • Näkemisiin ensi suvena Mahnalan lavan porukka kiittää kuluneesta hienosta tanssikesästä tanssijoita, esiintyjiä ja kaikkia yhteistyökumppaneita. 
    Lähettänyt 9.8.2019 klo 2.42 Pertti Haavisto
Näytetään ilmoitukset 1 - 3/95. Näytä lisää »