Mahnalan maamiesseura

Mahnalan kyläyhdistyksenä toimii perinteikäs Mahnalan Maamiesseura ry. Hämeenkyrön Mahnalan Maamiesseura on perustettu 11.3.1952.

Maamiesseuran näkyvin toiminta tapahtuu seuran omistamalla Mahnalan lavalla, jossa seura järjestää suosittuja tansseja kesälauantaisin. Lavaa vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin. 

Seuran 2000-luvun alun voimainponnistus oli maamiesseurantalo Jyväpirtin uudistus. Jyväpirtin tiloja käytetään seuran ja kylän tarpeisiin sekä vuokrataan juhliin, kokouksiin ym. tilaisuuksiin. Seura vuokraa myös kahvinkeitintä ja telttakatoksia.

Maamiesseura on vuokrannut kunnalta Miharin uimarannan. Rantaa on kunnostettu talkoilla ja hankittu kioskirakennus sekä grillikatos Joutsenten reitin ja Pirkanmaan ELY-keskuksen hankeavustusten tuella. Kioskin ja rannan toiminnasta vastaa Miharin Rantakioskiosuuskunta.


Katso tästä Maamiesseuran johtokunnan jäsenet.

Mahnalan Maamiesseuran säännöt löydät tämän sivun alaosasta.
 
Liity jäseneksi

Mahnalan Maamiesseuran tavoitteena on yhdistää kylän voimavaroja ja edistää koko kylän kehitystä. Talkootoiminta ja erilaiset tapahtumat tarjoavat kyläläisille mukavan harrastuksen, yhteisöllisyyttä ja mielekästä tekemistä. Seuran jäseninä on kylän asukkaita, maatilayrittäjiä, mökkiläisiä sekä muitakin maaseutuhenkisiä henkilöitä.

Jäsenmaksu on henkilöjäseniltä 10 € / vuosi. Jäsenperheen jäsenmaksu on  20 € / vuosi, jäsenperheen jäseniltä ei peritä erikseen  jäsenmaksua.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja jäsenasioista saa näiltä kyläsivuilta ja johtokunnan jäseniltä.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä jäsenlomake.

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan
Alisivut (1): Johtokunta
Ċ
Pertti Haavisto,
19.1.2018 klo 21.28