Mahnalan maamiesseura

Mahnalassa kyläyhdistyksenä toimii perinteikäs Mahnalan Maamiesseura ry. Hämeenkyrön Mahnalan Maamiesseura on perustettu 11.3.1952.

Maamiesseuran ehkä näkyvin toiminta tapahtuu seuran omistamalla Mahnalan lavalla, jossa seura järjestää talkoilla suosittuja tansseja kesälauantaisin. Lavaa vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin.

Seuran 2000-luvun alun voimainponnistus oli maamiesseurantalo Jyväpirtin uudistus. Kunnostus  rahoitettiin mm. EU-hankerahoituksen sekä kunnan myöntämän lainan turvin. Kaikkein tärkein voimavara kunnostustyössä oli kuitenkin kyläläisten ja hankeaikaisten johtokuntien talkootyö, mitä ilman työn loppuun saattaminen olisi ollut mahdotonta.

Jyväpirtti on ollut vuokrattuna Hämeenkyrön kunnalle päiväkotikäyttöön 2005 - 2015. Jyväpirtin tiloja on mahdollista käyttää seuran ja kylän tarpeisiin, kuten  esim. kokouksiin ja harrastuspiireihin.

Lavan ja Jyväpirtin lisäksi Maamiesseuralla on viljankuivuri ja viljanlajittelija. Seura vuokraa myös kahvinkeitintä ja telttakatoksia.

Maamiesseura on vuokrannut kunnalta Miharin uimarannan. Rantaa on kunnostettu talkoilla ja hankittu kioskirakennus sekä grillikatos Joutsenten reitin ja Pirkanmaan ELY-keskuksen hankeavustusten tuella. Kioskin ja rannan toiminnasta vastaa Miharin Rantakioskiosuuskunta.

Katso tästä Maamiesseuran johtokunnan jäsenet.

Mahnalan Maamiesseuran säännöt löydät tämän sivun alaosasta.
 
Liity jäseneksi

Mahnalan Maamiesseuran tavoitteena on toiminnallaan yhdistää kylän voimavaroja ja edistää koko kylän kehitystä. Talkootoiminta ja erilaiset tapahtumat tarjoavat kyläläisille mukavan harrastuksen, yhteisöllisyyttä ja mielekästä tekemistä. Seuran jäseninä on maatilayrittäjiä, kylän asukkaita,mökkiläisiä sekä muitakin maaseutuhenkisiä henkilöitä.

Jäsenmaksu on aikuisilta 11 €/vuosi ja lapsilta 5 €/vuosi. Jäsenmaksujen laskutus tapahtuu Pro Agrian kautta.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja jäsenasioista saa näiltä kyläsivuilta ja johtokunnan jäseniltä.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu täyttämällä jäsenlomake.

Tervetuloa jäseneksi ja mukaan toimintaan
Alisivut (1): Johtokunta
Ċ
Pertti Haavisto,
19.1.2018 klo 21.28