Tiedotteet‎ > ‎

Yrjölän Marjatilan tapahtumia

lähettänyt Pertti Haavisto 23.5.2014 klo 6.12   [ 23.5.2014 klo 6.13 päivitetty ]
Kesän tapahtumakausi käynnistyy helatorstaina, 29.5. Iloisen Pojan Lihaauto poikkeaa silloin ensi visiitilleen, ja on paikalla klo 10 - 11. Samaisena päivänä järjestetään Paimennuskilpailut SBCAK ry:n toimesta. Paimennuskilpailussa arvioidaan paimenen ja paimenkoiran yhteistoimintaa erilaisten tehtävien suorittamisessa.

Mansikkakauden avajaisia juhlistetaan 15.6., ja tarjolla on mansikkakakkua ja kahvia. Tervetuloa maistelemaan mansikkakakkua - peukut pystyyn, että mansikat kypsyvät siksi! Avajaisissa voi seurata myös maalauskurssilaisten työskentelyä: taiteilija Ilona Raipala opastaa tilallamme maalauskurssilaisia 13.6. - 15.6.

Mansikkakauden avajaisiltana järjestetään irkkuilta, jossa esiintyy Isara. Illan konserttilippuja on myynnissä Puimasuulilla.

Suven ja runon päivänä, 6.7. Mahnalan ympäristökoulun vanhempainyhdistys Mahla ry järjestää Mansikkasunnuntain, jolloin tarjolla on kakkua ja kulttuuria. Mahnalan kylän sivuilla on lisätietoa tapahtumasta piakkoin, mutta sen verran voinemme tiedottaa tässä vaiheessa, että tiedossa on kaikkien aikojen mahtavin ja maukkain mansikkakakkupuffetti. Puffettilippuja on jo myynnissä Puimasuulilla, tule ja lunasta omasi.

Marjatilan Markkinoille, jotka pidetään 9.8. klo 10 - 14 , on ilmottautunut jo monta myyjää, joista osa vanhoja ja osa uusia. Markkinoiden päätyttyä, klo 15 alkaen Puimasuulilla konsertoivat hämeenkyröläiset Valtteri Yrjölä ja Janne Anttila. Valtteri on loistava, mm. Italiassa kouluttautunut tenori ja Janne virtuoosimainen pianisti. Lippuja myös tähän konserttiin on myynnissä jo Puimasuulilla.

Syksymmällekin tiedossa on jo monia tapahtumia: Hämeenkyrön Tapahtumien yö vie Yrjölän myyntikärryn Emman baarin pihaan, Lähiruokasafari järjestetään taas, ja monta muuta hauskaa tapahtumaa tulossa.