Tiedotteet‎ > ‎

Uimakoulu Miharissa

lähettänyt Pertti Haavisto 23.5.2013 klo 4.20   [ 29.6.2013 klo 21.55 päivitetty ]

Miharin uimakoulu täpö täynnä

Miharinrannalla 8.-12.7.2013 järjestettävän uimakoulun alkeisryhmään tuli ilmoittautumisia niin paljon, että uimakouluopettaja Eija Syrjä päätyi pitämään kaksi alkeisryhmää. Molemmat ryhmät ovat nyt täynnä. Mukaan mahtui 30 lasta. Uimakouluun päässeiden vanhemmille on lähetetty sähköpostilla tietoa lapsen ryhmästä ja käytännön järjestelyistä.

Uimakoulupaikkoja saatetaan vielä perua ennen uimakoulun alkamisajankohtaa. Jos peruutuspaikat kiinnostavat kannattaa olla etukäteen yhteydessä uimakouluopettajaan (eijasyrja@gmail.com) tai saapua lapsen kanssa paikan päälle hetki ennen uimakoulun alkua.

Uimakoululaiset kokoontuvat päivittäin rannalla pukuhuoneen puoleisella nurmella klo 13 ja 14 alkaen. Uimakoulutuntiin kuuluu myös vauhdikkaita lämmittelyleikkejä kuten hippaa ja juoksentelua. Muilta rannan käyttäjiltä toivotaan ymmärrystä ja aurinkoista asennetta uimakouluviikolle.


Uimakoulun järjestää Miharin Rantakioskiosuuskunta.Heinäkuussa Miharinrannassa järjestetään lapsille uimakoulu. Uimakoulussa on erikseen alkeis- ja jatkoryhmä.

viikko 28. ma - pe 8.-12.7.
13.00-14.00 ALKEISRYHMÄ
14.00-15.00 JATKORYHMÄ

Molempiin ryhmiin otetaan noin 15 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Alaikäraja 5v (suositus). Jatkoryhmään pääsyn edellytys on 5 metrin myyräuintitaito. Uimakoulun hinta on 25 euroa (5 kertaa) ja se suoritetaan ensimmäisen käyntikerran yhteydessä.

Uimakouluopettajana toimii edellisiltä kesiltä tuttu liikunnanohjaaja Eija Syrjä. Lisätietoja saa sähköpostilla: eijasyrja@gmail.com. Voit ilmoittaa lapsesi uimakouluun tästä linkistä.Huomioi! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Uimakouluun
ja jonopaikalle päässeille ilmoitetaan erikseen. Jos paikkoja vapautuu
jonossa olijalle ilmoitetaan vapautuneesta paikasta.