Tiedotteet‎ > ‎

Syyskokouksen satoa

lähettänyt Pertti Haavisto 26.11.2011 klo 1.03   [ 26.11.2011 klo 1.31 päivitetty ]
Mahnalan maamiesseuran syyskokouksessa ti 15.11. Jyväpirtillä oli paikalla parikymmentä osanottajaa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja muun muassa äänestettiin johtokuntaan uudet jäsenet.

Uusina jäseninä valituksi tulivat Tuula Koivisto Ikaalisista ja Kalle Koskinen Mahnalasta. Erovuorossa ollut Tarja Huosianmaa äänestettiin niin ikään johtokuntaan seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Edellisten lisäksi johtokunnassa jatkavat Airi Kivimäki, Tommi Yrjölä, Kauko Välimäki, Jari Ala-Pässäri, Matti Lähteenmäki ja Leena Hyökki. Uudistunut johtokunta aloittaa  työskentelynsä vuoden 2012 alussa järjestäytymiskokouksella.

Jos sinulla on terveisiä; ruusuja ja riskuja, ideoita tai toivomuksia kyläyhdistyksenä toimivan maamiesseuran uudelle johtokunnalle voit lähettää niitä tästä linkistä.

Anna palautetta

Seuralla on tällä hetkellä jäseniä 263. Kaikki jäsenistöltä saatu palaute on arvokasta ja tervetullutta toiminnan kehittämiseen.Tiedossa on juhlavuosi. Mahnalan maamiesseura on perustettu 11.3.1952 ja täyttää ensi vuonna 60 -vuotta.
Comments