Tiedotteet‎ > ‎

Mahnalan Ahmat ryhmä 152 ilmoittautuu, vahvuus 4 + 1

lähettänyt Pertti Haavisto 15.10.2012 klo 22.38   [ 15.10.2012 klo 22.54 päivitetty ]
Sastamalan Suodenniemellä järjestettiin lauantaina 13.10.2012 partiolaisten Sudenpentutapahtuma Supereissu 2012. Hämeenkyrön Hälläpyöriin kuuluva Mahnalan Ahmat –partioryhmä osallistui tapahtumaan peräti kahden pentueen voimin. 

Retkipäivän kutsuvana teemana oli Tervetuloa matkustamaan maailman ympäri! Järjestäjät olivat pukeutuneet eri maille tunnusomaisiin rooliasuihin muun muassa tapahtuman johtaja Merja Järviniemi edusti Kanadaa ja Mahnalan Ahmojen ryhmänvetäjä Rich Raja-aho oli pukeutunut skottien kansallisasuun kilttiin. Ennen varsinaiselle retkireitille lähtöä urheilusaliin kokoontuneita sudenpentuja viihdytettiin skotlantilaisella musiikkilla, laululla ja tanssinopetuksella. Yhteislauluna esitetty  ”Matkustan ympäri maailmaa” nostatti mukavasti yhteishenkeä.

Ilmoittautumisen yhteydessä Mahnalan Ahmojen pojat Henri, Eero, Nestori ja Joe olivat saaneet pentueelleen numeron 152 ja se kerrottiin aina partiotervehdyksen yhteydessä  jokaiselle reittirastille tultaessa. Kukin pentue kiersi rastireitin oman karttansa mukaisessa numerojärjestyksessä. 

Eri maiden mukaan nimettyjä tehtävärasteja oli yhteensä kahdeksan. Englannissa valmistettiin krikettimailat, Marokossa muisteltiin ensiaputaitoja, Kanadassa valmistettiin ilmapallosta ja riisistä lumipallo, Senegalissa tunnistettiin eksoottisia hedelmiä, Hollannissa valmistettiin tuuliviiri, Australian timanttikaivosteltoista löydettiin heijastinmet, Brasiliassa seikkailtiin viidakossa, Japanissa suoritettiin muistitehtävää ja Intiassa valmistettiin villalangasta ja helmistä rannekoru. Lämpimän keittoruokailun äärelle pääsi urheilutalolla, kun kaikki rastit oli kierretty. Mielenkiintoisia ja sopivasti haastavia tehtäviä sisältänyt Supereissu alkoi klo 9 ja päättyi klo 17 Jyväpirtin parkkipaikalta. 

Mahnalan Ahmat -partioryhmä tapaa toisensa säännöllisesti Jyväpirtillä tai Mahnalan lavan maastossa aina maanantaisin klo 17.30 erilaisten taitotehtävien parissa. Lue lisää


”Matkustan ympäri maailmaa, laukussa leipää ja piimää vaan. Jos mua hiukkasen onnistaa niin uuden ystävän saan.”

Supereissu  2012


Supereissu 2012 tapahtumaan oli ilmoittautunut 400 hämäläistä sudenpentua  ja 120 saattajaa.  Järjestävinä lippukuntina olivat Hämeenkyrön Hälläpyörät, Karkun Samoojat, Mouhijärven Metsot ja Suodenniemen Suonkiertäjät. 
Comments