Tiedotteet‎ > ‎

VARASLÄHTÖ VAPPUUN, nallet bailaa

lähettänyt Pertti Haavisto 4.4.2019 klo 2.02   [ 23.4.2019 klo 18.47 päivitetty ]
Ti-Ti Nallen disco, leikkiä ja kivaa tekemistä 🎈
Yrjölän Marjatilalla su 28.4. klo 10-14.

Varaslähtö vappuun tarkoittaa, että saa pitää hauskaa ja pukeutua miten tahtoo, oman mielikuvituksen mukaan!  Lapset tervetulleita paikan päälle koko perheen ja oman nallekaverin kanssa 🧡

Ti-Ti Nalle tanssittaa ja halaa lapsia klo 11-12 Yrjölän vanhassa kivinavetassa. Nallepajoissa ohjattua ja vapaata leikkiä mm. mahdollisuus poiketa nalleneuvolan terveystarkastuksessa, ottaa osaa kahvikutsuihin tai taidepajaan, ajeluttaa nallea liikennepuistossa, löytää uusia kavereita jne. Kaikki osallistujat palkitaan yllätyksillä!

Nallehulinan lisäksi tarjolla kasvomaalausta ja talutusratsastusta. Puimasuulista löytyy virvokkeita ja herkullista marjagelaattoa. Kojuissa myynnissä mm. vappupalloja, kakkuarpoja, makkaraa, munkkeja..

Kivinavetassa järjestettävään Ti-Ti Nallen discoon ja leikkipajoihin pääsee osallistumaan 5€ pääsymaksulla, mutta muuten alueelle on vapaa pääsy. Varaa mukaan käteistä ja pikkurahaa ostoksiin.

Myynnissä mm. upeita TiTi Nalle vappupalloja! 


Tapahtuman järjestää kyläyhdistyksenä toimiva Mahnalan maamiesseura. Mukana menossa IPP.

Työryhmä tapahtuman takana tekee järjestelyt talkoohengessä ja solidaarisuudesta - yhtään kaveria ei jätetä oman onnensa nojaan. Osallistumalla autat auttamaan. Tapahtuman tuotto ohjataan helpottamaan Vuorenmaan perheen vaikeaa tilannetta.