Tiedotteet‎ > ‎

Miharinrannalla zumbataan torstaisin 4.7. alkaen

lähettänyt Pertti Haavisto 24.6.2013 klo 6.47   [ 24.6.2013 klo 6.53 päivitetty ]
Heinäkuussa Miharinrannalla pääsee tanssimaan ja kuntoilemaan Liina-Maria Saaren mukaansatempaavilla ja vauhdikkailla Zumba®-tunneilla.

Miharin Rantakioskin järjestämät zumbatunnit pidetään parkkipaikan hiekalla torstaisin klo 18-19. Autojen pysäköinti ohjataan siksi aikaa Maisematien varteen ja Mahnalan Ympäristökoulun pihaan. Kertamaksu 5 euroa maksetaan paikanpäällä Rantakioskille. Säävaraus; rankkasateella ja ukonilmalla zumbatunteja ei pidetä.

Tule mukaan! Pidetään yhdessä tosi fanzu tunti!Zumba yhdistää nerokkaalla ja innostavalla tavalla kuntoilun ja tanssin. Hyväntuulinen ja energinen musiikki saa lantion keinumaan ja jalat liikkumaan, huolet hetkeksi häipymään ja hymyn huulille, etkä ehdi edes huomata kuntoilevasi!

Nopeampia ja hitaampia kappaleita vuorottelemalla saadaan aikaan tehokas intervallitreeni, joka kohottaa aerobista kuntoa. Lihaskuntokin kohenee ja uuma kaventuu.

Zumba-tunneilla musiikki vaihtelee latinorytmeistä kansainvälisiin hitteihin, saattaapa joukossa joskus olla kotimaisiakin kipaleita. Tutuiksi tulevat ainakin salsa, merengue, reggaeton, cumbia, samba, itämainen tanssi, tango ja flamenco.

Ja jos nyt ajattelet, ettet voi tulla mukaan, koska et osaa tanssia, niin lopeta heti, sillä Zumba-tunnilla kaikki osaavat tanssia! Liikkeet ovat helppoja ja voit huoletta tehdä niitä omalla tyylilläsi! Kukaan ei taatusti tule haukkumaan muuvejasi! Tärkeintä on se, että pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan! Vähän niin kuin hyvissä bileissä!

Niin, ja Zumba sopii muuten myös miehille!

Lue lisää zumbasta: http://www.fanzu.fi/