Tiedotteet‎ > ‎

Miharinrannan Juhannusjuhlissa ennätysyleisö

lähettänyt Pertti Haavisto 24.6.2012 klo 1.49   [ 24.6.2012 klo 2.00 päivitetty ]
Kaunis aurinkoinen sää hemmotteli juhannuksen juhlijoita ja Miharinrannan ympäristöön kerääntyi suuri joukko seuraamaan kuinka komea kokko paloi näyttävästi ja pitkään. Väkeä seisoskelin Maisematien varrella, istuskeli rinteessä ja rannan tapahtumia seurattiin myös järveltä käsin, mukana oli toistakymmentä venekuntaa. Alkuillan kokkojuhlan ohjelmassa oli lisäksi juhlasalon kukitus ja pystyyn nosto raikuvien taputusten saattelemana. 

Runsaslukuiselle yleisölle esiintyi mahnalalainen muusikko Rich Raja-aho irlantilaisesta musiikista tutun tinapillin kanssa. Rantakioskin jäätelöt ja Hiljan aamulla leipomat sokerimunkit tekivät hyvin kauppansa. 

Kokon sytyttämisen jälkeen jaettiin juhannusarpajaisten voitot mm. vihdat, jäätelölahjakortit, limsat ja kotikaljakanisterit sekä kahden hengen risteily M/s Purimolle. Yleisötapahtumassa juontajana toimi Mahnalan juhannusristeilyn ideoinut Kristiina Haavisto.

Järviveden pysytellessä 20 senttiä normaalia matalammalla, Kyröskosken voimalaitoksen teknisien ongelmien vuoksi, ei M/s Purimo päässytkään rantautumaan Miharinrannan laituriin. Laivan kapteeni Seppo Savolainen ratkaisi ongelman järjestämällä loppuunmyydylle juhannusristeilylle bussikuljetuksen Miharinrannasta Kehäkukan laituriin ja tarjosi lisäksi pullakahvit hyväntuuliselle laivaseurueelle. Miharinrannasta alkavalle juhannusristeilylle toivottiin jatkoa myös ensi kesälle.

Katso juhannusjuhlien kuvat täältä.Comments