Tiedotteet‎ > ‎

Hiihtoloma huipentui Mahnalan talvitapahtumassa

lähettänyt Pertti Haavisto 9.3.2012 klo 22.01   [ 9.3.2012 klo 22.03 päivitetty ]
Sunnuntaina 4.3.2012 Miharinrannassa vietettiin aurinkoista talvipäivää.

Lasten lumenveistokilpailuun osallistui useita kymmeniä joukkueita. Tuomaristoon kuuluneet Maria Härkki-Santala ja Kari "Kaapo" Manninen kiertelivät arvioimassa lumitaiteilijoiden työskentelyä ja aikaansaannoksia. Mielikuvitusrikkaiden töiden joukosta valikoitui palkintosijoille kolme teosta.

Myös pilkkikisa kiinnosti lapsiperheitä. Kilpailuaika oli rajattu tuntiin jotta kisa olisi innostava ja lapsille jäisi tarpeeksi aikaa osallistua talvitapahtuman muuhunkin tarjontaan. Ohjelmassa oli muun muassa vetokoiran ja moottorikelkkojen kyyditystä, liukurimäki ja ruokailumahdollisuus. Paikan päällä oli myös ainutlaatuinen tilaisuus seurata jääveistosten tekoa ja Kynttiläkirkon viimeistelyä.

Koko perheen talvitapahtuma järjestettiin nyt neljännen kerran kevättalvisessa  yhdessäolon merkeissä. Paikalla vieraili arvion mukaan lähemmäs 400 ihmistä. Kynttiläkirkkossa pidettyyn perheiden hartaushetkeen saapui noin sata kuulijaa. Mieleenpainuvan tunnelmallinen jumalanpalvelus ajoittui siniseen hetkeen.
Comments