Tiedotteet‎ > ‎

Elokuu päättyi Venetsialaisten merkeissä

lähettänyt Pertti Haavisto 30.8.2010 klo 6.49   [ 5.9.2010 klo 10.27 päivitetty ]
Sasi-Mahnala-alueella otettiin innokkaasti osaa Venetsialaisten viettoon. Elokuun viimeisenä viikonloppuna Mahnalanselän rannoilla ja Maisematien varsilla näkyi lukematon määrä lyhtyjä ja soihtuja.
 
Hämärän laskeuduttua Miharinranta täyttyi iloisesta puheensorinasta ja nostalgisesta levymusiikista. Tyyni ilma suosi satapäistä juhlaväkeä ja antoi rantaviivalle nostettujen kynttilöiden liekin lepattaa kaikessa rauhassa.  Makkarat paistuivat sekä nuotiolla että viimeistä kesäpäivää palvelleen Rantakioskin kuumassa grillissä.
 
Länsirannikon tyyliin nk. huvilakauden päättäjäisissä ammuttiin myös ilotulitteita. Useampi juhlija toi mukanaan uuden vuoden -juhlista säästyneitä raketteja ja paukkupommeja. Juhlahumuun osallistuneet koirat olivat Venetsialaisten yllätysohjelmasta kauhuissaan ja pikkupojat haltioissaan.
 
Illan parasta ohjelmaa oli kuitenkin naapurien ja ystävien tapaaminen, huumori ja hauska huulenheitto. Hiekalle nostetut jätkänkynttilät paloivat tunnelmallisina soihtuina tummuvaa taivasta vasten. Ei epäilystäkään - Venetsialaiset tulivat jäädäkseen...

Comments