BUGG tanssikurssi Mahnalan lavalla

lähettänyt Pertti Haavisto 8.8.2021 klo 9.58   [ 8.8.2021 klo 9.58 päivitetty ]
11.8.2021 (ke) klo 18.00–22.00  

Kiertueen tanssina on BUGG ja teemana ”kehästä eteneväksi ja takaisin kehään”. Alkeistunneille kannattaa tulla varsinkin niiden, jotka eivät ole koskaan buggia tanssineet, mutta myös kokeneempien tanssijoiden kannattaa tulla kertaamaan perusteet kuntoon.
Jatkotunneilla harjoitellaan hauskoja tanssikuvioita, tekniikkavariaatioita ja niiden sovittamista musiikkiin. Työkaluina käytetään hyvää musiikkia ja hauskoja tanssikuvioita.

BUGG on paritanssi jota on helppo lähestyä yksinkertaisen perusaskeleen takia. Tanssimaan pääsee siis nopeasti, mutta jatkossa haastetta tarjoavat perustekniikan variaatiot ja vauhdikkaat kuviot yhdistettyinä musiikintulkintaan. Musiikki on monipuolista, klassikoita ja tämän päivän hittejä!

Opettajina toimivat Pirjo ja Tommi Koivula kiertävät Suomea päätoimisina tanssinopettajina lajeinaan yleisimmät Suomessa tanssittavat vapaasti vietävät paritanssit ja erityisesti rock’n’swing-tanssit. Heidän opetuksessaan ovat tanssineet kaikki Suomen bugg huippuparit! Koivulat ovat Suomen Tanssiurheiluliiton valmentajakouluttajia ja tuomarikouluttajia.

Kurssin hinta /henkilö:
40 €/ilta, 35 €/3 tuntia 25 €/2 tuntia. Alle 18v puoleen hintaa!
Maksut: Käteinen/pankkikortti, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, tyky kuntosetelit, tyky saldo, ticket duo, eazy break ja e-passi.

Voit tulla ilmoittautumatta, yksin tai parin kanssa, osallistua parinvaihtorinkiin tai tanssia oman parisi kanssa.