3. Costello Hautamäki & Jyrki Melartin: Pate Peppone"Olen alunperin lähtöisin Tampereen Ikurista, jossa vietin nuoruuteni muiden samanlaisten kanssa. Joskus kokoonnuimme läheiselle pellolle pelaamaan jalkapalloa ja laulamaan päivän iskelmiä. Nyttemmin ääneni on vaiennut kokonaan, koska jouduin rääkymään ääneni käheäksi naapurin variksille, jotka koittivat syödä isäntäni marjat pensaista. Isäntäni teki näistä marjoista juomaa, joka muutti hänen puheensa aika ajoin sekavan kuulloiseksi ja käveleminenkään ei aina onnistunut.

Klikkaa diaesitystä niin näet kuvat suurempina

Jalkapalloa en ole pelannut kolmeenkymmeneenviiteen vuoteen, jolloin pestauduin aktiiviurani jälkeen Popeda-yhtyeen henkivartijaksi. Viimeiset 35 vuotta olen matkannut Suomea ristiinrastiin. Hyvä ystäväni ja kollegani Eddie on muuten töissä Iron Maiden nimisessa humppayhtyeessä.

Jääkiekko kiinnostaisi kovasti. Jos joku minulle opettaisi pelin säännöt ja tekniikan, minusta varmaan tulisi melkoinen maalitykki.
Luulisin että meistä voisi tulla hyvä pakkipari tuon Ruudun veljesten Pandakarhun kanssa Hämeenkyrön Hokkarit jääkiekkojoukkueeseen.

Laitoin päälleni hieman parempaa  vähän niinkuin juhlan kunniaksi.
Hienot kultahousuni hankin Lontoon Kings Roadilta. 
Hawaiji-paitani hukkasin Honoluluun, mutta tämä aitokopio on hankittu Dressmanilta, josta yleensäkin ostan kaikki vaatteeni.
Tämän erikoisen tonttulakin sain Popedan pikkujoulujuhlista eläkeelle jäämisen johdosta.

Nyt siis haen eläkevirka-paikkaa jostain täältä Mahnalan seudulta. Joku kiva järvimaisema olisi mukava. Joitakin kivoja pikku tipuja olisi kiva olla ympärillä, mutta ei kuitenkaan mitään räkättirastaita.

Pidäthän minusta hyvää huolta ja laitat minut talveksi johonkin lämpimään. Tai toisaalta voisinhan minä lähteä muuttolintujen mukaan talvehtimaan johonkin lämpimään etelän maahan.

Terveisin Pate Peppone”


Pelättimen vaatteet ja tarvikkeet

Kultahousut: Costello Hautamäki
Hawaijipaita: Jyrki Melartin
Pää: Pate Kivinen
Rumpukapulat: Lacu Lahtinen
Tonttulakki: Pate Mustajärvi
Backstage Passit: Popeda
Pleikkarikitara: Jimi ja Alex Hautamäki