Mahnala, Pirkanmaan Vuoden Kylä 2010

Mahnalan kylän kivijalkana toimii hyvä yhteishenki. Kylällä uskotaan omaan tekemiseen ja hyvään tulevaisuuteen. Viime vuosien aikana Mahnalaan on muuttanut runsaasti uusia lapsiperheitä. Tätä kautta kylä on kasvava ja kehittyvä kylä jossa on uutta luova kyläyhteisö. 


Maisema maisemassa. Tienylibanderollin syrjässä kiinni Mahnalan maamiesseuran 
järjestämälle kisamatkalle osallistuneita kyläläisiä. 
(Klikkaa kuvaa niin näet sen alkuperäisen kokoisena)


Kylän erityisiä vetovoimatekijöitä ovat 1895 perustettu kyläkoulu, Nobelin arvoiset maisemat ja Pirkanmaan parhaat marjatilat. 

Mahnalassa kyläyhdistyksenä toimii perinteikäs Mahnalan maamiesseura rySeuran tavoitteena on yhdistää Mahnalan kylän voimavaroja ja edistää koko kylän kehitystä. Talkootoiminta ja erilaiset tapahtumat tarjoavat kyläläisille mukavan harrastuksen, yhteisöllisyyttä ja mielekästä tekemistä. Seuran jäseninä on kylän asukkaita, maatilayrittäjiä, mökkiläisiä sekä muitakin maaseutuhenkisiä henkilöitä.

Liity sinäkin mukaan toimintaan. Liittymislomakkeelle pääset tästä


Tervetuloa Mahnalaan, Vadelmakausi alkanut. Vadelmaa on saatavana sekä itsepoimien että poimittuna Mahnalan marjatiloilta. Varmista kuitenkin marjatilanne soittamalla! 
Katso Maisematien marjatilojen tiedot täältä.Joko olet Mahnalan kaveri Facebookissa?

Uusimmat tiedotteet

 • Kreikkalainen taverna-ilta Mahnalassa ensi perjantaina Tavernasta löytyy vielä tilaa Elokuun pimenevä ilta tuo välimerellisen tuulahduksen Mahnalan maisemiin: Kreikkalainen taverna-ilta järjestetään ensi perjantaina (17.8 kello 19) Yrjölän Marjatilan vanhassa kivinavetassa. Nouda lippusi Lounasravintola Hitun ...
  Lähettänyt Pertti Haavisto
 • Mahnalan lava kiittää Kauneimmat kiitokset Mahnalan lavan tanssikansalle, esiintyjille, talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille. Olipahan taas hieno kesä! Tapaamisiin ensi suvena.
  Lähettänyt Pertti Haavisto
 • Lapsiperhe etsii kotia Mahnala-Sasi-Lemmakkala -alueelta Tarjoa tonttia (saa olla vanhoja rakennuksia) tai omakotitaloa, kaikki huomioidaan! Oma ranta tai kauniit näkymät lasketaan eduksi. Myös vapaa-ajan kohteita voi tarjota.Lapsuuden kotikuntaan takaisin haluavatTeemu & Sari Pasamaa ...
  Lähettänyt 7.8.2018 klo 0.12 Pertti Haavisto
 • Paavo Yrjölän kultamitalista 90 v Paavo Yrjölän kultamitalista 90 vPaavo Yrjölä voitti 5.8.1928 Amsderdamin olympialaissa kultamitalin 10-ottelussa, ja teki samalla maailmanennätyksen, eli nyt tulevana sunnuntaina siitä on kulunut 90 vuotta. Kuulalegenda Matti ...
  Lähettänyt 2.8.2018 klo 22.27 Pertti Haavisto
 • Mahnalan lavalla päättäjäistanssit lauantaina 4.8. klo 20 alkaen. Esiintyjänä J. Eskelinen & Onnenkulkurit. Lämpimästi tervetuloa.
  Lähettänyt 30.7.2018 klo 21.17 Pertti Haavisto
 • Mahnalan lavan tanssit Tule mukaan kesälavan aitoon tunnelmaan. Mahnalan lavan Tanssit lauantaina 28.7. klo 20 Köpin ja Projektin tahdein. Lämpimästi tervetuloa!
  Lähettänyt 24.7.2018 klo 1.39 Pertti Haavisto
 • Vadelmakausi alkanut Vadelmaa on saatavana sekä itsepoimien että poimittuna Mahnalan marjatiloilta. Varmista kuitenkin marjatilanne soittamalla! Katso marjatilat täältä: http://www.mahnala.com/marjatilat
  Lähettänyt 21.7.2018 klo 23.35 Pertti Haavisto
Näytetään ilmoitukset 1 - 7/740. Näytä lisää »