Mahnala, Pirkanmaan Vuoden Kylä 2010

Mahnalan kylän kivijalkana toimii hyvä yhteishenki. Kylällä uskotaan omaan tekemiseen ja hyvään tulevaisuuteen. Viime vuosien aikana Mahnalaan on muuttanut runsaasti uusia lapsiperheitä. Tätä kautta kylä on kasvava ja kehittyvä kylä jossa on uutta luova kyläyhteisö. 


Maisema maisemassa. Tienylibanderollin syrjässä kiinni Mahnalan maamiesseuran 
järjestämälle kisamatkalle osallistuneita kyläläisiä. 
(Klikkaa kuvaa niin näet sen alkuperäisen kokoisena)


Kylän erityisiä vetovoimatekijöitä ovat 1895 perustettu kyläkoulu, Nobelin arvoiset maisemat ja Pirkanmaan parhaat marjatilat. 

Mahnalassa kyläyhdistyksenä toimii perinteikäs Mahnalan maamiesseura rySeuran tavoitteena on yhdistää Mahnalan kylän voimavaroja ja edistää koko kylän kehitystä. Talkootoiminta ja erilaiset tapahtumat tarjoavat kyläläisille mukavan harrastuksen, yhteisöllisyyttä ja mielekästä tekemistä. Seuran jäseninä on kylän asukkaita, maatilayrittäjiä, mökkiläisiä sekä muitakin maaseutuhenkisiä henkilöitä.

Liity sinäkin mukaan toimintaan. Liittymislomakkeelle pääset tästäJoko olet Mahnalan kaveri Facebookissa?

Uusimmat tiedotteet

 • Jääsauna Urkin Piilopirtillä Tämän vuoden uutuus Urkin piilopirtillä:  Jääsauna avoinna yleisölle, jääsauna on  varattavissa 4.2. - 6.3.2019. 
  Lähettänyt 12.2.2019 klo 21.25 Pertti Haavisto
 • Pakolaiset - teatteriretki Tampereelle Lähde Maamiesseuran ja Marttojen teatteriretkelle Tampereelle to 28.3.2019. Seurojen jäsenten hinta 25 €/ hlö, muut 45 €/hlö sisältäen lipun, matkat ja väliaikatarjoilun.Ilmoittaudu Irmalle 050 524 2614 tai Ilonalle ...
  Lähettänyt 3.2.2019 klo 1.23 Pertti Haavisto
 • Remonttimies apunasi Muistathan, että Mahnalassa sijaitsee Tmi Jan Holm, joka  tarjoaa kaikenlaisia remonttipalveluita niin yksityistalouksiin kuin yrityksillekin. Katso tarkemmin täältä.Remonttimies, mökkitalkkari, Lasipalvelu, Vuokrauspalvelu (peräkärry, kanootti, juhlateltta...)
  Lähettänyt 28.1.2019 klo 8.56 Pertti Haavisto
 • Kalastusluvat myynnissä Kalapassin verkkokaupassa Hämeenkyrön Lopen osakaskunnan (Mahnala, Sasi, Sarkkila, Lemmakkala, Muotiala ja Palko) kalastusluvat ovat nyt myynnissä Kalapassin verkkokaupassa, linkki (uisteluluvat ja kiinteät pyydykset) https://www.kalapassi.fi/selaus/95 .  Kyseisiltä nettisivuilta löytyvät ...
  Lähettänyt 7.1.2019 klo 2.36 Pertti Haavisto
Näytetään ilmoitukset 1 - 4/762. Näytä lisää »